ČUDOVITA LOKACIJA NEDALEČ OD OBREŽJA LJUBLJANICE

Na elitni lokaciji v samem središču Ljubljane

...in hkrati toliko na obrobju, da ste obdani z zelenimi površinami, se nahajajo štiri večstanovanjske vile. Moderne vile nudijo veliko zasebnosti, omogočajo vrhunsko udobje in najvišjo kakovost bivanja ter se ponašajo z eleganco in zelenimi atriji, ki pričajo o še mnogo bolj zeleni okolici. Arhitekti so nizkoenergetske objekte lepo umestili v okolico, ki nudi bližino čudovitega obrežja Ljubljanice in bližnje narave, pa tudi vrtcev, šol in starega mestnega jedra.

USKLAJENOST Z ZELENO OKOLICO

Arhitekti so nizkoenergetske objekte lepo umestili v okolico, ki nudi bližino čudovitega obrežja Ljubljanice in bližnje narave, pa tudi vrtcev, šol in starega mestnega jedra.

Urejena okolica vil z atriji temelji na ambientalni skladnosti in tvori pomensko, tehnično, oblikovalsko in funkcionalno dovršeno celoto. Atriji predstavljajo podaljšek bivalnih prostorov, hkrati pa prijetno zeleno dvorišče pusti vtis, da smo mnogo dlje od urbanega okolja in nudi resnično sprostitev.

KO STA BLIZU CENTER MESTA IN NARAVNO OKOLJE

Lokacija nudi urejen sprehod do mestne tržnice, parka Tivoli in obrežja Ljubljanice, za vse navdušene športnike pa so v bližini rekreacijske površine na Golovcu, v Mostecu in na Grajskem griču.

Lokacija pa ne prepriča le z bližino starega mestnega jedra in narave, v bližini je namreč vsa potrebna infrastruktura in izobraževalne ustanove. V neposredni bližini vil se nahaja več uglednih vrtcev in šol, ki ponujajo odličen izobraževalni in vzgojni sistem za vaše najmlajše.

Lokacija dvostanovanjskih vil je razpeta med urbanim središčem in mirno zeleno okolico. V le nekaj minutah smo v čudoviti naravi ali v strogem središču mesta.

Dvostanovanjske vile se nahajajo na mirni ulici z malo prometa, lokacija v Trnovem pa je seveda odlična tudi zaradi bližine avtocestnega obroča, do katerega vodi bližnja mestna vpadnica.

Včasih slišimo, da je arhitektura orodje, ki združuje nezdružljivo. V dvostanovanjskih Trnovskih vilah je to izjemno lepo vidno, saj je okolica lepo prenesena v notranjost razkošnih stanovanj. Stanovanja v vili nudijo izjemno izkušnjo doživljanja bivalnega prostora.

Fotogalerija

Preberi več o posameznih enotah dvostanovanjske vile
Klikni za več