Project name:

STANOVANJE 4

Project description:

ELEGANCA, SODOBNO BIVANJE IN VELIKA MERA INTIME V DVOSTANOVANJSKI VILI NA IZJEMNI LOKACIJI

Stanovanje v dvostanovanjski moderni vili odlikuje resnično lep, premišljen in prijetno razgiban tloris v štirih etažah. Južna lega dvojčka nudi ugodno pozicijo spalnih prostorov in veliko miru, veliko steklenih površin pa zagotavlja veliko svetlobe v vseh nadstropjih.

DB - 1

Pritlična etaža

Arhitekti so v stanovanju ustvarili kontinuirane sekvence prostorov ter razgibanost prostorov prilagodili organiziranemu dnevnemu središču stanovanj in nočnemu delu stanovanja, ki zaradi svoje različne narave narekujeta različne stopnje zasebnosti.

Pritlična etaža je tako v celoti namenjena razkošnemu dnevno-bivalnemu delu.

Dvojček ima v pritličnem delu ravno dovolj velik predprostor, da lepo pospravi razvejano garderobo, a še vedno ne zavzema veliko prostora, na levi, torej južni strani, pa se nahaja tudi lepo opremljena dnevna toaleta.

Ob vstopu v razkošno velik osrednji prostor nas pričaka ogromno svetlobe tako v dnevnem prostoru z veliko prostora za kavč, lounge in počivalnike kot tudi v kuhinji z jedilnim kotom.

Moderno zasnovana in svetla kuhinja ima uporabno razporeditev, nudi možnost velikega kuhinjskega otoka in je primerno razgibana ter bo zadovoljila tudi najzahtevnejše mojstre kulinarike.

Veliko svetlobe daje občutek svobode in prostornosti, velika prednost razkošnega dnevno-bivalnega dela pa je prav gotovo izhod na zelen atrij, ki na tako izjemni lokaciji predstavlja veliko dodano vrednost.

DB - 3 zdruße

1. nadstropje

Spalni del v 1. nadstropju stanovanja nudi izjemno veliko prostora za najzahtevnejše in veččlansko družino. V tem nadstropju se tako nahajata dve veliki otroški sobi oziroma po želji svetla delovna soba. V nadstropju se seveda nahaja tudi pripadajoča kopalnica, poleg nje pa garderobna soba in utility.

OS - 3

2. nadstropje/Terasna etaža

Prostorno stanovanje v dvostanovanjski vili je zanimivo tudi zaradi zgornjih etaž, ki nudijo potrebno mero zasebnosti v notranjem delu s spalnico, možnost za nepozabne trenutke v dvoje pa tudi na intimni terasi. S terase se pogledi odpirajo na vzhodno, severno in zahodno stran.

KPS - 2

Spalnici pripada tudi lastna kopalnica.

Kletna etaža

V kletni etaži je prostor za dve nadstandardno veliki parkirni mesti, tehnični prostor za naprave in praktična shramba oziroma utility. Poleg omenjenega pa še vedno ostane velik večnamenski prostor, ki ga lahko izkoristite za sobo za rekreacijo, fitnes ali kašen drug hobi, delo ali shrambo.

 


Lega: Južni dvojček v objektu 2 (pogledi na V, J in Z)
Kvadratura (NETO uporabna površina štirih etaž): 199,52 m2
Kvadratura zunanjih površin: 62,13 m2
Tloris: Tloris stanovanja 4
Cena (vključuje 2 parkirni mesti v garaži in DDV): 650.000 EUR


DOGOVORITE SE ZA OGLED