MODERNO ZGRAJENA VILA NUDI KVALITETNO IN SODOBNO BIVANJE

cropped-Trnovske_vile_1.jpg

V sodobnih dvostanovanjskih vilah se v lepi okolici, nedaleč od urejenega obrežja Ljubljanice, nahajajo nizkoenergetska in sodobno zasnovana stanovanja v štirih dvostanovanjskih vilah. Stanovanja bodo prepričala vse, ki cenijo prednosti odlične lokacije in si želijo veliko prostora v objektu, ki zagotavlja visoko kakovost bivanja.

SODOBNE NIZKOENERGETSKE VILE ZA MODERNO BIVANJE

Zunanjost vile je zaznamovana z zadržano dinamiko, ki s svojimi enostavnimi in čistimi linijami spretno ustvarja smiselno celoto in individualne atrije povezuje z zeleno okolico. Zunanjost objektov je kljub sterilnosti in modernemu videzu prav topla in prijetna.

Objekti z ravnimi strehami in čistimi linijami že na prvi pogled pustijo vtis sodobnega, minimalističnega in modernega. Kombinacija klasične gradnje in profesionalnega pristopa arhitektov, ki so v objektih z odličnimi tlorisi predvideli najvišji nivo bivanja, pa dokazuje, da gre za nadstandardne dvostanovanjske vile.
Večstanovanjske vile odlikuje kakovostna klasična gradnja, ki se skupaj z uporabo nadstandardnih materialov prepleta v sodobne nizkoenergetske objekte. Če bi želeli, je možno vašo bivalno enoto urediti tudi v pasivno zgrajen objekt najvišjega energetskega razreda, saj imajo vse enote vgrajeno napravo za priključitev na rekuperacijsko prezračevanje.

PROSTORNOST MODERNIH VIL Z MIRNIMI ATRIJI NAVDUŠUJE DRUŽINE

Dvostanovanjske vile nudijo veliko prostora za več otroških sob in prijetno ločitev dnevno-bivalnih in spalnih prostorov in so zato posebno primerne tudi za mlade družine. Vse, ki želijo, da otroci in vnuki čim več časa preživijo na prostem, bodo seveda prepričali tudi mirni atriji.

Sodobna stanovanja bodo prepričala vse, ki znajo ceniti zasebnost na elitni lokaciji ter prednosti bivanja v modernem novozgrajenem nizkoenergetskem objektu.

Premišljena notranja ureditev in čudoviti atriji ter na mesto in urejeno zeleno okolico orientirana zazidava ponujata z naravo povezano življenje v bližini mesta, šol in vrtcev.

DVOSTANOVANJSKE VILE SO POVEZANE V SODOBNO »MINI SOSESKO«

Pogled z mirne ulice razkrije pogled na sodobno zgrajene dvojčke, ki tvorijo zanimivo celoto v enem najlepših delov Ljubljane.

Osem modernih posameznih stanovanjskih enot v štirih vilah predstavlja pravo sodobno mini sosesko znotraj Trnovega.

Mlade družine bodo stanovanja prepričala tudi zaradi velikega skupnega prostora, ki je namenjen vsem vilam in nudi prostor za igranje otrok v lepi okolici z urejenim vrtom ter v družbi vrstnikov.

2

NADSTANDARDNA GRADNJA ZAGOTAVLJA VRHUNSKO UDOBJE IN VISOKO ENERGETSKO UČINKOVITOST

Trnovske vile so zgrajene v kombinaciji klasične opečnate gradnje z armiranobetonskimi konstrukcijami in najkakovostnejših izolacijskih materialov. Vile so prijazne vsem, ki cenijo naravne materiale in se zavedajo prednosti, ki jih nudi nizkoenergetski objekt.

Izolacija s savskim prodom na ravni strehi je debeline 40 cm, izolacija pred zaključnim slojem fasade pa je debeline 20 cm. To zagotavlja dobro zvočno in toplotno izolacijo ter s tem nizke stroške. Posamezno enoto je v primeru nakupa v času gradnje mogoče zgraditi tudi kot pasivno zgrajen objekt z vsemi potrebnimi dodatnimi instalacijami in gradbenimi elementi.
SP - 2
Moderne vile poleg izjemno kakovostnih vgrajenih materialov odlikujejo tudi natančno izvedena gradbena dela, vključno z vsemi elektro- in strojnimi instalacijami.

V vseh vilah je urejeno vodno talno gretje in hlajenje s toplotno črpalko. Vsako stanovanje oziroma posamezna enota ima lastno zunanjo toplotno črpalko voda-zrak, ki je nameščena na strehi objekta. Vsako stanovanje ima tudi predpripravo za rekuperacijski sistem centralnega prezračevanja z izmenjavo zraka v posameznih prostorih, skladno s potrebami za dovajanje svežega zraka v primeru pasivne gradnje. Poleg tega ima vsako stanovanje tudi predpripravo za vgradnjo klimatskih naprav.

Nosilna konstrukcija stavbe je zasnovana armiranobetonsko in je ustrezno toplotno in zvočno izolirana. Strešna konstrukcija vrhunskega proizvajalca je izdelana iz tekstilne folije in je vrhunsko izolirana.

KAKOVOSTNO STAVBNO POHIŠTVO PRIZNANIH ZNAMK

Stanovanja imajo vgrajena kakovostna vhodna vrata proizvajalca Pirnar. Trislojna vrhunska aluminijasta okna in vrata višjega cenovnega razreda, ki so izdelana na okolju prijazen način, se ponašajo z več izolacijskimi komorami in tesnili za optimalno zvočno in toplotno izolacijo ter nudijo veliko svetlobe. Vsa okna so zastekljena s trojno zasteklitvijo in imajo skupni koeficient toplotne prevodnosti 0,7. To seveda pripomore k izjemni zvočni izolaciji in prihranku energije. Tudi vhodna vrata so izdelana iz aluminija in ob doplačilu omogočajo odpiranje na senzor na prstni odtis.

Aluminijasta okna s skritim okovjem na notranji strani so tudi prijetnega in uglajenega izgleda in se podajo modernemu objektu. Lepa linija modernih elementov se vleče tudi na zunanjost objekta z zunanjimi žaluzijami, ki zagotavljajo intimo in uravnavanje svetlobe v notranjosti.
DB - 2 z vrati

INDIVIDUALNOST – VSE VELIKE IN DROBNE DETAJLE IZBIRATE SAMI

bela ker - svetel les - svetel les
Individualni pristop je izjemno pomemben, ker imamo vsi nekoliko drugačne potrebe, želje in nenazadnje okuse. Če je na eni strani pomembno, da stavbe navzven delujejo sinhrono in s tem tvorijo uglajeno celoto, je na drugi strani pomembno tudi, da se v vsaki od enot prebivalci počutijo prijetno in si lahko sami izberejo parket, kopalniško opremo in še kaj. Parket in keramika najvišjega cenovnega razreda bosta na voljo v vseh tipih in barvah, v pomoč pri izbiri pa vam bodo tudi arhitekti. V prostornih kopalnicah boste izbirali med visokokakovostno keramiko vrhunskih proizvajalcev, armature in drugo kopalniško opremo pa si boste vgradili sami. Arhitekti bodo seveda za vas na voljo tudi pri izbiri notranje opreme in svetil.
Parkiranje je zagotovljeno v kletnih prostorih vile, kamor se vstopa z avtodvigalom z daljinskim pozivom. Celovita rešitev, ki promet iz urejene okolice premakne pod zemljišče štirih večstanovanjskih vil, je več kot dobrodošla. Vsakemu stanovanju v kletnih prostorih pripadata dve parkirni mesti in shramba, sicer pa spodnja etaža nudi še dovolj prostora za utility in večjo večnamensko sobo.

Prav tako se lahko odločite za vgradnjo medetažnega dvigala in vgradnjo pametnega sistema Entia, ki omogoča oddaljeno upravljanje vaših naprav kar s pametnim telefonom in s tem samodejni nadzor nad vašim bivalnim okoljem. Sistem tako nudi še večjo energetsko učinkovitost, varnost in udobje.

TEHNOLOŠKE REŠITVE ZA BOLJŠI JUTRI

Fotogalerija

Poleg tega so Trnovske vile več kot lepo umeščena mini soseska na odlično lokacijo. Vile pravzaprav predstavljajo bistvo arhitekture, ki združuje kompleksne sfere vsega, kar nas obkroža in se okoli nas spreminja ter je pomemben del življenja in stalnega razvoja. Trnovo se spreminja in Trnovske vile so ena od začrtanih smernic za boljši jutri. Vile vzpostavljajo razpoloženjsko razsežnost bivalnega okolja, ki se z odprtimi zelenimi atriji in urejenimi skupnimi površinami lepo poenoti z zeleno okolico in zlije z urejenimi potmi, ki vodijo do le nekaj minut oddaljenega mestnega središča in rekreacijskih površin.
Preberi več o izjemni lokaciji